Loading...

Har du lyst til at fordybe dig i Tao & Tantra gennem meditation, massage og øvelser? Dedikere en weekend til afslapning, nydelse og nærvær? Så tag med på Tao Tantric Spring Retreat i København den 29.-30. april 2023!

En oase af nærvær - midt i København

I de dejlige lokaler på Roskildevej 46 på Frederiksberg nyder vi vinteren med et program, der både giver plads til fordybelse og afslapning.

Vi er tæt på Zoologisk Have, Frederiksberg Alle og Vesterbros trendy caféer, så her er alle muligheder for at nyde byens puls i fulde drag, når lørdagens program er slut - eller benytte muligheden for socialt samvær eller øvemassager sammen med de andre deltagere .

I Tao og Tantra udnyttes livsenergien som en helende, helbredende kraft. Ved at cirkulere livsenergien i de indre organer under sex, massage og meditation, opnås en helende effekt.

Oprindelig forsøgte taoisterne at opnå evigt liv. Så fantastisk går det næppe, men der er ingen tvivl om, at en Tao Tantrisk livsførelse giver dig både et stærkt helbred og et fantastisk sexliv.

Tid: Lørdag den 29. april kl. 10 til søndag den 30. april kl. 16.

Sted: Roskildevej 46, kursussal 1, 2000 Frederiksberg

Pris: 1.995 kr. inkl. alle (vegetariske) måltider, snacks, kaffe, te og vand begge kursusdage.

Overnatning er ikke inkluderet, men der er flere prisvenlige B&Bs og hoteller i nærheden.

Ved framelding senere end den 22. april refunderes kursusprisen ikke.

Medbring topmadras/liggeunderlag til massagen, massageolie, håndklæder og kimono/sarong/housecoat.

Både singler og par er velkomne - men af hensyn til kønsfordelingen skriver du dig på venteliste, hvis du ønsker at tilmelde dig som single - og får straks besked, hvis der blvier en ledig plads.

Par kan tilmelde sig med det samme - så længe, der er plads.