Loading...

 

Har du mistet kontakten til dit underliv?

DET har mange faktisk…både kvinder og mænd.

HOS mænd kommer det til udtryk ved manglende lyst og/eller rejsningsbesvær - som igen kan være to sider af samme sag.

LÆS min blog om rejsningsbesvær hos mænd HER

HOS mange kvinder kommer det til udtryk ved, at de slet, slet ikke udnytter deres fulde, seksuelle potentiale. DE er simpelthen på det nærmeste følelsesløse i underlivet.

VED intens og ofte langvarig stimulation kan de af og til opnå en klitoris-orgasme - men dét kæmpe kraftcenter, en kvindes yoni er, kommer PÅ INGEN MÅDE til udfoldelse.

JEG opsøges jævnligt af kvinder i min klinik, som fortæller mig, de på det nærmeste er følelsesløse i skeden.

SAMLEJE kan for nogen af kvinderne være rart nok, fordi de her er tætte med deres partner, mens det for andre nærmest er intetsigende - eller måske ligefrem ubehageligt eller smertefuldt.

MEN de orgasmiske oplevelser udebliver.

MON det fra naturens mening har været sådan, at vi kvinder ikke skulle kunne få orgasme under samleje - men nøjes med et par små, overfladiske klitoris-orgasmer i ny og næ?

NEJ, selvfølgelig ikke!

OG når vi kvinder smelter sammen med vores underliv og connecter med vores livmoder, oplever vi også det orgasmiske flow, som fra naturens side har været meningen!

 

Kan en tantramassage “kurere” seksuelle problemer?

NEJ, der er ingen ‘quick fixes’ i tantraen. Men der er masser af muligheder for at genetablere tabte forbindelser mellem krop og sind gennem blid berøring og indfølende akupressur af en dygtig Tao&Tantra Massør. En Tao&Tantra Massage foregår i et så lavt tempo og arbejder både med dine muskler, dit bindevæv og dit energifelt. Det giver en synergieffekt, der kan mærkes - selv efter en enkelt eller ganske få behandlinger.

LÆS mere om mine Full Body Awakening Sessions for mænd og kvinder HER

NÅR kvinder oplever smerter eller nedsat følsomhed i underlivet, skal forbindelsen mellem sindet og underlivet genskabes. Spændinger skal opløses og ofte skal man gennem en smertefuld proces for at erkende, hvad der gjorde, at man havde brug for at lukke ned.

HAR du alt for ofte haft sex af pligt og ikke af lyst?

HAFT sex for at få kærlighed?

VÆRET til en gynækologisk undersøgelse i en alder af 15, hvor gynækologen pludselig og uden varsel havde inviteret en flok medicinstuderende med ind i rummet for at overvære undersøgelsen? (ja, det er desværre en historie fra det virkelige liv!).

MULIGHEDERNE er mange.

KROPPEN husker.

MEN kroppen har også et fantastisk potentiale og det er muligt at nå længere, end vi aner, på meget kort tid.

VIL du styrke kontakten til dit underliv - gennem øvelser i selvkærlighed, meditation og bevidsthed? Læs mere om mit online forløb VækDinVenus for kvinder HER

Vil du selv hjælpe andre i et meningsfyldt arbejdsliv? Start på uddannelsen til Tao&Tantra Massør i dag - få de to første moduler GRATS - og hele uddannelsen til UNDER HALV PRIS!

 LÆS mere om uddannelsen til Tao&Tantra Massør HER