Loading...

 

UNDERVISNING I TAO TANTRA MASSAGE FOR PAR

Skab jeres helt eget, intime rum med mig som facilitator

"Hej Trine, TAK! Det var både lærerigt og dejligt." Kh S&S

 

Hvordan kommer I tættere på hinanden som par og får fantastisk elskov, der er som en uudtømmelig kilde af lyst, kærlighed og gensidig tiltrækning?

Mange par føler dén forbindelse i nyforelskelsens første, hede tid.

Men denne tilstand er flygtig og varer ikke ved, hvis man ikke er opmærksom på at pleje sit forhold og udvikle sig - med og uden hinanden.

De fleste par glider hurtigt ind i en hverdagsrutine, hvor sex er henvist til få minutter  i soveværelset, når dagens øvrige pligter er er overstået.

Men seksualiteten trives ikke godt på disse præmisser. Vil man hinanden, er det nødvendigt at bruge flere ressourcer end blot et kvarters tid i soveværelset, når ungerne er lagt, og man måske selv er træt.

Undervisning i Tao Tantra Massage for par er en unik mulighed for at rive nogle timer ud af kalenderen og fordybe jer i hinanden - skabe jeres eget, intime, sensuelle rum og blive klogere på jer selv og hinanden. 

Vi starter med at sætte ord på netop jeres forventinger og ønsker til enTao Tantra Session - hvad ønsker I at udforske og undersøge? Hvad kan tao-tantraen bidrage med?

Efter en kort indføring i det tao-tantriske univers gennemgår jeg hele kroppen inkl. jeres køn, og I lærer at massere hinanden - sensuelt, intimt og nærværende, med udgangspunkt i kroppens energiflow, hvor kønnet er en væsentlig del.

I løbet af 3 intense timer kommer I tættere på hinanden som par, når jeg faciliterer et intimt og fortroligt rum, baseret på tao-tantraens smukke univers.

I lærer at massere hinanden - sensuelt, intimt og nærværende, med udgangspunkt i kroppens energiflow, hvor kønnet er en væsentlig del.

I øger kendskabet til jeres egen og partnerens krop og får indsigt i, hvordan I kan arbejde med udfordringer i jeres parforhold - når og hvis de opstår.

I får en komplet, tao-tantrisk “værktøjs-kasse” med hjem, som vil berige jeres elskov og parforhold - og danne udgangspunkt for mange timers intens elskov.

Jeg indgår ikke i øvelserne, men fungerer udelukkende som vejleder og facilitator.

Pris: 3.495,- for ca. 4 timers undervisning og massage inkl. kaffe, te, vand, frugt og snacks.   

I kan booke jeres tid i Lyngby eller Ringsted, på udvalgte hverdage og weekends i tidsrummet 9-18.

BOOK JERES SESSION I KØBENHAVN HER

BOOK JERES SESSION I RINGSTED HER

(du viderestilles til betalings-link med mulighed for at booke din session straks)

Eller forespørg på dine muligheder samt ledige tider her: info@tao-life.dk